Optimistic probiotický mandlový dezert Natural
Optimistic probiotický dezert je první český rostlinný “jogurt” vyrobený z mandlového nemléka. Neobsahuje žádnou laktózu, sóju, lepek ani cukr. Zato je plný zdraví prospěšných živých jogurtových kultur. A protože je v něm doopravdy hodně mandlí, má hustou, krémovou chuť.
Informace o produktu:
– bez laktózy, sóji, lepku
– vegan (neobsahuje živočišné látky)
Objem: 375 g
Skladování: skladujte v teplotě do +5 °C.
Složení: voda, jádra mandlí 20 %, tapiokový škrob, datlový sirup, probiotické kultury.
Alergeny: 8 – skořápkové plody (mandle).
Výživové údaje na 100 ml výrobku: energie: 558 kJ/135 kcal, tuky: 10,6 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g, sacharidy: 5,4 g, z toho cukry: 1,3 g, bílkoviny: 4,4 g, sůl: 0 g.